Met de pet rond voor Jemen

Met de pet rond voor Jemen!
van totaal € 2.100 (107%)

Wij, Ineke en Roos, willen met de pet rond voor Jemen. Want wat er in Jemen gebeurt, kan niet! Dus hebben wij een 'doorgeef-pet' gemaakt. Krijg jij de pet in handen? Doneer, geef 'm door aan iemand anders en post je actie #metdepetrondvoorjemen en tag @warchildholland! Op deze manier zamelen we samen geld in, en praten we met elkaar over deze vreselijke 'vergeten' oorlog!!

Wil je zelf ook met een pet rond gaan voor Jemen? Wat fijn! 

Meld je pet aan!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 102 07-10-2020 | 18:15 Wij, Imme en Ief, hebben ons Ad Astra project op het Cygnus Gymnasium in Amsterdam afgerond. Dit is een verrijkingsproject waarmee we zo veel mogelijk donaties hebben ingezameld en ook hebben onderzocht hoe je het beste geld kan ophalen. Wij hopen dat ons geld in Jemen veel mensen kan helpen.
€ 58 25-03-2020 | 18:53 Imme en ik, Ief hebben op onze school het Cygnus Gymnasium Amsterdam een week lang geld opgehaald bij de leerlingen, maar ook docenten. Dit is de bijdrage die via de tikkie is opgehaald, later zullen wij ook het contante deel overmaken. We vonden het erg leuk om te doen!! We deden dit voor ons Ad Astra project, dat is een verrijkingsproject bij ons op school. Wij proberen zo veel mogelijk geld op te halen voor Jemen, maar ook te onderzoeken hoe we het beste geld op kunnen halen. Groetjes Imme en Ief
€ 15 08-03-2020 | 13:30 Donaties in de schoenendoos. Fijn, bedankt!
€ 116,75 08-03-2020 | 13:21 Deze meiden hebben spullen verkocht op de markt en besloten dat een deel van de opbrengst voor met de pet rond voor Jemen is. Super lief 🙏
€ 15 08-03-2020 | 13:11 Wij doneren een deel van de opbrengst van de taartenverkoop aan de pet voor Jemen, omdat het zoooo nodig is.